Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

  • Tot el que sempre has pogut fer amb Energia XXI des de casa

Tot el que sempre has pogut fer amb Energia XXI des de casa

Gaudeix de l’energia sense sortir de casa. Amb Energia XXI reps les factures, controles el consum i resols dubtes sense haver de travessar la porta. Atenció sempre oberta i a la teva disposició total. 

Durant l'estat d'alarma decretat per la Covid-19 hem hagut de passar molt de temps a casa. Però això no ha estat cap obstacle per controlar l’energia.

T’hem volgut ajudar més que mai i, en la distància, hem volgut continuar molt a prop teu.

Hem demostrat que la nostra aposta per facilitar-te totes les eines que et calen en un entorn en línia, fàcil i senzill, ha estat la clau per permetre’t fer les gestions que necessitaves, també durant el confinament.

Les factures t'arriben per correu electrònic

Les nostres Factures Digitals t'arriben tot just després de ser emeses a la teva adreça de correu electrònic. Les pots descarregar a l'instant i pots consultar-les on i quan vulguis, des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

A més, durant el confinament també ha estat útil per evitar que el carter hagués de portar les factures fins a cada bústia i per agilitzar els serveis de Correus, que han funcionat amb menor intensitat a causa de les restriccions.

Molts dels nostres clients es van unir als que ja gaudien d'aquest avantatge i van activar la factura digital durant la pandèmia. D'aquesta manera, han conegut el servei i han contribuït al fet que els enviaments físics poguessin centrar-se en les prioritats més urgents.

Si encara no la tens, activa la teva factura digital i t’arribarà puntualment per correu electrònic, amb la mateixa validesa legal que per correu ordinari, però amb més detall.

#EsteVirusLoParamosUnidos ha estat més que un simple hashtag.

Saps en tot moment quanta energia estàs gastant

Conèixer el teu consum i poder prendre consciència de tot el que l'envolta és fonamental per estalviar. A més, tot i que durant la pandèmia hem passat molt més temps a casa, les grans preocupacions per la factura de la llum s’han pogut resoldre gràcies a l'accés al detall.

El consum d'energia ha estat diferent, però tant abans com durant i després de la pandèmia l’has pogut controlar hora a hora i dia a dia gràcies a la nostra Àrea Client Energia XXI.

Resols les teves inquietuds a distància

En dies d'incertesa, és natural que tinguis dubtes, però hem sabut adaptar-nos a tot. Com sempre, vam seguir atenent-te des dels nostres diferents canals de contacte Energia XXI.

No necessites anar al banc

Si encara no tens la factura domiciliada, és un bon moment per fer-ho. La majoria dels nostres clients no es van haver d’acostar al banc durant la Covid-19, atès que ja gaudien amb anterioritat de la domiciliació de factures.

Des de la secció Contractes de la teva Àrea Client pots domiciliar el pagament de les factures perquè t'arribin directament al compte corrent i sense necessitat de moure't de casa.

Energía XXI continua molt a prop teu en la distància. Tota la teva energia la controles des de casa.