Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

%>

Tot el que pots fer amb Energía XXI des de casa

No necessites sortir de casa per gaudir de la teva energia. Amb Energía XXI reps les factures, controles el teu consum i resols dubtes sense travessar cap porta. Atenció sempre oberta i a la teva completa disposició.

Amb l'estat d'alarma decretat per la COVID-19, haurem de passar molt de temps a casa. Però això no suposa cap obstacle perquè controlis tota la teva energia.

En la distància, continuem estant molt a prop teu.

Les factures t'arriben per correu electrònic

Durant l'estat d'alarma, el servei de Correos funcionarà amb menys intensitat. Tu pots evitar que el carter t'hagi de portar la factura fins a la teva bústia. La factura digital d'Energía XXI t'arriba puntualment per correu electrònic.

Un cop activis la factura digital (o si ja la tens activada), estalviaràs a Correos tots aquests enviaments perquè així puguin centrar-se en el més important. Tu no perdràs res, a l'inrevés: t'arribarà més informació de la que tenies i t'arribarà abans. 

Saps en tot moment quanta energia estàs gastant

Encara que passis més temps a casa, no t'has de preocupar per la factura de la llum. Consumiràs energia de manera diferent, però ho pots controlar hora a hora i dia a dia des de la teva Àrea Client Energía XXI.

Coneixent en detall com consumeixes, podràs prendre decisions intel·ligents que t'ajudaran en aquests dies de confinament. Per exemple: concentrar l'activitat energètica més elevada (rentadores, forn, aspiradora...) durant les hores que et surten més barates.

Resols les teves inquietuds a distància

En aquests dies d'incertesa, és natural que tinguis dubtes. Continuem atenent-te des dels nostres diferents canals de contacte Energía XXI.

No necessites anar al banc

Si encara no tens la factura domiciliada, és un bon moment per fer-ho. Així evitaràs haver-te d'arribar al banc. Recorda: #joemquedoacasa.

Des de la secció Contractes de la teva Àrea Client, pots domiciliar el pagament de les factures perquè es cobrin directament al teu compte corrent i sense necessitat de moure't de casa.

Energía XXI continua molt a prop teu en la distància. Tota la teva energia la controles des de casa.