Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

%>

Tot el que pots fer amb Energía XXI des de casa

Gaudeix de l’energia sense sortir de casa. Amb Energia XXI reps les factures, controles el consum i resols dubtes sense haver de travessar la porta. Atenció sempre oberta i a la teva disposició total. 

Durant l'estat d'alarma decretat per la Covid-19 hem hagut de passar molt de temps a casa. Però això no ha estat cap obstacle per controlar l’energia.

T’hem volgut ajudar més que mai i, en la distància, hem volgut continuar molt a prop teu

Les factures, per email

El servei de Correus va funcionar amb menys intensitat a causa de les restriccions, però, a més, hem col·laborat per evitar que el carter hagués de portar les factures fins a cada bústia.

Molts dels nostres clients van activar la factura digital durant la pandèmia. D'aquesta manera, vam evitar que Correus hagués de fer-se càrrec de totes aquestes trameses i, així, vam contribuir a fer que es poguesin centrar en les prioritats més urgents. La resposta dels nostres clients va ser excepcional i molts van participar i gaudir d'aquest canvi petit, però molt important, sense perdre-hi res. Si fas el mateix, la factura t’arribarà puntualment per email amb la mateixa validesa legal que per correu ordinari, però amb més detall.

#EsteVirusLoParamosUnidos ha estat més que un simple hashtag.

Saps en tot moment quanta energia estàs gastant

Tot i que hem passat molt més temps a casa, les grans preocupacions per la factura de la llum s’han pogut resoldre gràcies a l'accés al detall. El consum d'energia ha estat diferent,però l’has pogut controlar hora a hora i dia a dia gràcies a la nostra Àrea Client Energía XXI.

Resols les teves inquietuds a distància

En aquests dies d'incertesa, és natural que tinguis dubtes. Et continuem atenent des dels nostres diferents canals de contacte Energia XXI.

No necessites anar al banc

Si encara no tens la factura domiciliada, és un bon moment per fer-ho. La majoria dels nostres clients no van haver d’acostar-se al banc gràcies a la domiciliació de factures. 

Des de la secció Contractes de la teva Àrea Client pots domiciliar el pagament de les factures perquè t'arribin directament al compte corrent i sense necessitat de moure't de casa.

Energía XXI continua molt a prop teu en la distància. Tota la teva energia la controles des de casa.