Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

%>

Energía XXI desenvolupa un pla per garantir el benestar dels seus clients i treballadors

A causa de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19, s'ha declarat l'estat d'alarma. Ens preocupa la teva salut i hem posat en marxa un pla global per garantir el subministrament de llum/gas i l'atenció al client.

Energía XXI ha posat en marxa un pla global d'actuació davant la situació excepcional generada per l'expansió del virus Covid-19. L'objectiu d'aquest pla és garantir el subministrament energètic als nostres clients sense que la qualitat dels serveis es vegi afectada, protegir la salut dels nostres treballadors i facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar de les persones que treballen a la nostra empresa.

Per aquest motiu, s'han activat una sèrie de mesures extraordinàries en diferents àmbits d'actuació.

 

Donar facilitats als nostres clients

 

 • Paralització de talls de subministrament: durant l'estat d'alarma hem paralitzat els talls de subministrament d'electricitat i de gas als nostres clients residencials. Per evitar desplaçaments i contacte físic, et recomanem que utilitzis la domiciliació bancària per abonar les teves factures. També pots fer-ho a través d'aquesta mateixa pàgina web, a través de la web del teu banc, l'app mòbil d'Energía XXI, o telefònicament amb la targeta bancària.
 • Canvis al Servei d'Atenció al Client: en aquest context excepcional hem suspès temporalment l'atenció presencial a les nostres oficines des del 16 de març i mentre es mantingui l'estat d'alarmaPer fer les gestions, tens a la teva disposició:
  • El nostre telèfon d'Atenció al Client 800 76 03 33 les 24 hores del dia, tots els dies.
  T'animem a registrar-te a l'Àrea Client d'Energía XXI o a descarregar-te l'app d'Energía XXI per fer gestions en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. A més, podràs activar fàcilment la factura digital i rebre, així, tota la informació sobre el teu consum directament al correu electrònic.
 • Facilitats per a PIMES i per a autònoms: és possible ajornar el pagament de les factures, reduir gratuïtament la potència i suspendre temporalment el subministrament en aquests moments de dificultat. En aquest contingut et donem més informació sobre els ajuts per a autònoms i per a PIMES durant l'estat d'alarma per la COVID-19.
 • Informació actualitzada: et mantindrem informat puntualment de qualsevol tema d'interès relacionat amb el servei energètic a www.energiaxxi.com.

 

Per realitzar qualsevol gestió relacionada amb el Bo Social, pots fer-ho mitjançant:

 

Prevenir contagis entre els nostres treballadors i contractistes

 

 • Hem implementat el teletreball per al personal de tots els centres de treball dels territoris on opera l'empresa.
 • A més, hem posat en marxa les mesures necessàries per garantir la seguretat dels treballadors que hagin d'acudir als seus centres de treball.