Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Com pagar la teva factura

Com pagar la teva factura d'Energía XXI

Si vols pagar una factura, la manera més ràpida i còmoda de fer-ho és des de la teva Àrea de Client. És gratis, segur i pots fer-ho amb qualsevol targeta de qualsevol banc. També pots pagar les teves factures de moltes altres maneres.

Com pagar la factura des de l’Àrea de Client

Si estàs registrat a l'Àrea de Clients d'Energía XXI, per pagar una factura només has de seguir els passos següents:

  • Fes clic a "Gestions", situat al menú superior.
  • Clica a "Paga factures pendents". 

Altres maneres de pagar la teva factura d'Energía XXI

  • Domiciliar la teva factura: el més habitual i senzill. Ens dónes el teu número de compte i cada factura t'arribarà automàticament i sense que hagis de preocupar-te de res més.
  • App mòbil: busca l’app d’Energía XXI a les teves stores. Hi ha una pestanya en la qual es relacionen les factures pendents de pagament. S'hi accedeix a través de Gestions - Pagar factures pendents. 
  • Codi QR: en cada factura en paper hi ha imprès un codi QR que pots escanejar amb el teu mòbil per arribar directament a una pàgina en la qual podràs pagar aquesta factura.
  • Telèfon: trucant al 800 76 03 33 i indicant que es desitja pagar una factura. Et demanaran les dades de la factura a pagar i també les de la targeta bancària amb la qual realitzar el cobrament.

Com saber quant pagaràs la pròxima vegada

Si actives la factura digital coneixeràs l'import i els conceptes exactes de la teva propera factura. I ho sabràs una setmana abans del que trigava el carter a portar-te la factura en paper... i bastant abans que te la cobri el banc.

Com saber si la teva factura està pagada

Per veure totes les factures i el seu estat (Pagada/Pendent de pagament) només has d'anar a la teva Àrea Privada de Client i fer clic a "Factures" al menú superior. Si no has iniciat la sessió o no t'has registrat, has d’iniciar la sessió o registrar-te al web:

Problemes en pagar la factura

Si per motius econòmics tens dificultats per pagar la factura, consulta la informació sobre el bo social.