Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Què és Energia XXI?

Energía XXI és la marca Endesa per al mercat regulat

Endesa té una nova marca per al mercat regulat: Energía XXI. Aquesta nova companyia oferirà les tarifes regulades als seus clients, tant les de llum com les de gas.

Aquesta novetat no afecta als contractes dels clients ni les seves condicions. Si estàs en el mercat lliure, no notaràs cap canvi. Si estàs en el mercat regulat, veuràs que en les teves factures apareixerà el nom, el logotip i la denominació social de la nova marca: Energía XXI Comercializadora de Referencia, SLU.

Les maneres de posar-te en contacte amb la teva comercialitzadora d'energia continuen sent les mateixes, però Energía XXI estrena una pàgina web (energiaxxi.com) en la qual pots trobar informació i assessorament, així com una Àrea Privada de Client i una app mòbil. Des de totes dues podràs consultar i gestionar els teus contractes de mercat regulat.

A continuació et recordem els principals canals d'Atenció al Client d'Energía XXI:

Energía XXI

Si tens dubtes sobre el canvi d'imatge de les comercialitzadores de referència, en el següent contingut pots veure com han canviat cadascuna de les marques.