Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

-->

Preus de la TUR de gas i com contractar-la

La tarifa d'últim recurs (TUR) és la tarifa de gas natural regulada pel Govern. El preu es revisa cada 3 mesos. No té permanència i tots els consumidors són lliures de contractar-la, si bé només les comercialitzadores de referència, com Energía XXI, la poden oferir.

Contractar la TUR no implica cap cost i hi ha diverses modalitats segons el consum anual de gas (mesurat en kWh). Si t'interessa la TUR per a comunitats de veïns amb calefacció central de gas, consulta la informació sobre la TUR d'estalvi veïnal o TUR 4.

Si decideixes contractar-la, el canvi tindrà lloc en un termini màxim de 21 dies (sempre que la companyia distribuïdora no trobi problemes tècnics). La durada del contracte és d'1 any, prorrogable automàticament per períodes d'1 any, però podràs canviar de tarifa (i de companyia) en qualsevol moment i sense cap penalització.

> Condicions generals de contratació gas

> PDF Preus tarifes

Preus de la tarifa regulada TUR 1

Aquesta modalitat de la TUR és per a consums anuals iguals o inferiors a 5.000 kWh de gas a l'any. Normalment, aquest nivell de consum correspon a habitatges on el gas es fa servir només per a l'aigua calenta.

TUR 1 (Fins a 5.000 kWh/any)
Impostos Terme Fixed
(€/mes)
Terme Vari
(c€/kWh)
Sense impostos 3,85 4,6724
IVA 5% +
Hidrocarburs
4,0425 5,1517

Preus Vigents des de l'1 de octubre de 2023.

Contractar tarifa gas TUR1

Contractar TUR1