Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Com canviar o recuperar la teva contrasenya d'Energía XXI

De vegades necessitem recuperar la contrasenya d'Energía XXI perquè no la recordem o perquè necessitem canviar-la per una de més segura.

Registrar-te a Energía XXI a través del web

Per recuperar la contrasenya només has de fer clic a l'enllaç Has oblidat la contrasenya? des de la pàgina de l'Àrea Client.

Després has d'introduir l'adreça electrònica que vas utilitzar per registrar-te, a la qual t'enviarem les instruccions per restablir la contrasenya.

Canviar la contrasenya d'Energía XXI

Canviar la contrasenya d'Energía XXI és un procés molt senzill seguint els passos següents:

1. Accedeix al teu perfil dins de l'Àrea Client

Quan entris a l'Àrea Client, fes clic a la secció "El meu perfil" del menú superior.

Aquí és on podràs canviar les dades d'usuari, inclosa la contrasenya. A més, també hi pots modificar gairebé qualsevol informació personal. És molt interessant que coneguis tot el que pots fer a l'Àrea Client d'Energía XXI.

Quan facis clic a l'enllaç, apareixeran just a sota els camps per introduir i confirmar la nova contrasenya. Recorda que serà la mateixa tant per a l'Àrea Client del web d'Energía XXI com per a l'aplicació mòbil.

A mesura que vagis introduint la nova contrasenya, t'indicaran els requisits. D'aquesta manera, apareixeran diferents colors, des de vermell que indica que és una contrasenya poc segura fins al verd, que indica que la contrasenya és segura.

2. Desplega la pestanya de canvi de contrasenya

Dins del teu perfil, a l'apartat de dades d'usuaris, hi ha ressaltat en color blau el desplegable de "Contrasenya i pregunta secreta".

Una vegada completat el registre serà en aquesta mateixa pantalla on hi hauràs d'incloure les teves dades d'usuari i contrasenya per accedir a l'Àrea Client.

3. Desar els canvis

Un cop hagis introduït la nova contrasenya per a Energía XXI i hagis emplenat el camp "Confirma la nova contrasenya" (amb la mateixa password), només cal que premis el botó "Desar canvis".

Sempre et recomanem que utilitzis una contrasenya relativament segura. Per exemple, que alterni números, lletres i algun caràcter especial (com ara #, ? o !).

Modificar l'usuari de l'Àrea Client d'Energia XXI

Els passos per modificar l'usuari són pràcticament els mateixos que has de seguir per canviar la contrasenya d'Energía XXI.

A la secció "El meu perfil" del menú superior i a l'apartat "Dades d'usuari", podem modificar el nom d'usuari pel que vulguem.

En aquest cas, abans de desar els canvis cal punxar "Validar l'usuari" per assegurar-nos que no hi hagi dos clients amb el mateix nom d'usuari.

Si modifiques l'usuari, recorda que aquest serà el nom d'usuari que hauràs d'introduir sempre que entris a l'Àrea Client o a l'aplicació mòbil.

Què he de fer si oblido el nom d'usuari d'Energía XXI?

De nou, recuperar el nom d'usuari és molt senzill. El mecanisme és pràcticament el mateix que quan volem restaurar la contrasenya d'Energía XXI.

  • Fes clic a l'enllaç No pots accedir-hi? des de la pàgina d'accés a l'Àrea Client.
  • Introdueix l'adreça de correu electrònic que vas utilitzar per registrar-te.
  • Rebràs un correu electrònic amb l'usuari que correspon a aquesta adreça.

No puc entrar a l'Àrea Client d'Energía XXI

Aquests són els motius més freqüents pels quals podries tenir problemes d'accés:

  • Has oblidat la contrasenya: un problema habitual que es resol fàcilment restaurant la contrasenya des de la pàgina d'accés a l'Àrea Client, fent clic a Has oblidat la contrasenya?.
  • La teva adreça de correu electrònic no és vàlida: pot ser degut al fet que hagis modificat el nom d'usuari i ja no sigui l'adreça de correu electrònic, sinó un àlies. La solució més còmoda és fer clic a No pots accedir-hi? dins la pàgina d'accés a l'Àrea Client.
  • No recordo l'usuari: si no recordes l'usuari de l'Àrea Client del web o l'aplicació mòbil, novament has d'anar a No pots accedir-hi? dins la pàgina d'accés a l'Àrea Client perquè t'enviem l'usuari que tens actiu en aquest moment.

Si tot i així tens problemes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels mètodes habituals d'atenció al client.