Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Seguretat

Amb la seguretat d'una gran empresa

Aquest lloc web disposa de les màximes mesures de seguretat per garantir la confidencialitat de les comunicacions amb el client. Els serveis transaccionals funcionen sobre un servidor segur que utilitza el protocol SSL (Secure Socket Layer), estàndard de seguretat a Internet.

El servidor segur estableix una connexió xifrada, de manera que només és intel·ligible entre l'ordinador del client i el mateix servidor d'Energía XXI. D'aquesta manera, gràcies a utilitzar el protocol SSL es garanteix:

  • Que el client està comunicant les seves dades al servidor d'Energía XXI  i no a qualsevol altre web que intentés fer-se passar per aquest.
  • Que entre el client i el servidor d'Energía XXI, les dades viatgen xifrades i s'evita la seva possible lectura o manipulació per tercers.

Així mateix, es pot assegurar que es troba dins un entorn segur per l'adreça URL que figura a Propietats (informació disponible prement el botó dret del ratolí). Aquesta adreça URL comença per "https", on l'"s" identifica que els continguts estan sent oferts per un servidor segur.