Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

L'App d'Energia XXI

Pots tenir el control total de la teva energia dins del mòbil. En tot moment i en qualsevol lloc podràs consultar la factura, revisar el consum, pagar rebuts pendents... Tot al palmell de la mà.

Aquí t'expliquem tot el que pots fer amb l'aplicació d'Energía XXI i per què serà una de les teves aplicacions indispensables, tan útil que no la voldràs desinstal·lar.

Factures

Descarrega directament totes les factures.

Pagaments pendents

Fes servir el mòbil per posar-te al corrent de pagament.

 

Accés segur

Accedeix-hi per empremta dactilar o reconeixement facial.

 

Cerca la teva oficina

Trobarem el lloc que tens més a prop per demanar cita prèvia.

 
 

El primer és descarregar l'aplicació des de l'aplicació Store si tens un iPhone o iPad, o des de la Play Store per a dispositius Android. A continuació, introdueix l'usuari i la contrasenya o registra't a Energía XXI per obtenir les credencials

Tot el que pots fer des de l'aplicació d'Energía XXI

Comencem amb la llista de gestions i consultes que pots fer des de la teva aplicació d'Energía XXI, a més de tractar qüestions com la privacitat.

1. Gaudeix de la teva privacitat

L'aplicació d'Energía XXI està dissenyada exclusivament per oferir-te una eina útil en el teu dia a dia. No volem saber on vas, quins són els teus contactes ni tenir accés a les teves fotos. És 100 % segura i 100 % privada.

2. Pàgina d'inici plena d'informació

Quan entres a l'aplicació, arribes a la pàgina d'inici. Aquí hi ha la informació més rellevant sobre els teus contractes de llum o gas.


Pantalla Inici App Mercat Regulat

Pantalla Inici App Mercat Regulat
 • Contractes: a la part superior et pots moure d'esquerra a dreta per veure la informació del contracte que t'interessi (si en tens més d'un). Fent clic a la icona "Detall", podràs modificar les dades del contracte. Al punt 3 t'expliquem tots aquests canvis.
 • El meu consum als contractes de llum veuràs una zona en la qual t'indiquem el nombre de kWh consumits des de la darrera factura. Una manera molt visual de saber quant estàs gastant de llum aquest mes.
 • La meva última factura: des de la pantalla d'inici de l'aplicació Energía XXI et mostrem l'import que has pagat a l'última factura. Consultar el preu d'una factura no havia estat mai tan fàcil.
 • Evolució de les factures: si conèixer el consum i la factura és important, també ho és veure'n la tendència. Amb el gràfic d'evolució de les factures podràs analitzar d'un cop d'ull quant pagues mes a mes i comparar-ho amb el mateix mes de l'any anterior.

3. Modificar les dades dels contractes de llum i gas

Tant a la pantalla "Inici" com a "Les meves factures", tens accés al detall de tots els contractes en vigor amb Energía XXI. Quan entris a cada contracte, podràs fer tots els canvis importants des de la comoditat del teu mòbil.


Apartat Dades del Contracte en l'app Mercat Regulat

Apartat Dades del Contracte en l'app Mercat Regulat
 • Modificar les dades de pagament: en aquest apartat, si tens domiciliat el pagament de les factures, es mostra el compte en què es fan actualment els cobraments. Si fas clic a la icona blava (en forma de llapis), podràs modificar el mètode de pagament entre els que tinguis desats o afegir-n'hi un de nou prement el signe + que trobaràs a la part superior dreta.
 • Canviar les potències contractades des de l'aplicació d'Energía XXI: vols augmentar o disminuir la potència contractada? Enlloc no ho tens més fàcil que a l'aplicació d'Energía XXI. Accedeix a l'apartat "Potència i tarifa" i selecciona les noves potències punta i vall.
 • Enviament de la factura: pots canviar l'adreça postal on reps la correspondència de les factures. Sí, a més, vols ser una mica més sostenible i deixar de rebre-la en paper, pots activar la factura electrònica perquè t'arribi per correu electrònic.

4. Consultar les factures des de l'aplicació d'Energia XXI

Fent clic al menú de l'aplicació i prement “Les meves factures” veuràs un resum de totes les factures de l'any de manera ràpida. És només una pantalla d'una aplicació mòbil, però està carregada d'informació.

Apartat Les meves factures en l'app Mercat Regulat
Apartat Les meves factures en l'app Mercat Regulat
 • A la part superior de "Les meves factures" veus tots els contractes vigents que tens amb Energía XXI.Movent-te cap als costats pots consultar a l'aplicació mòbil el contracte que vulguis i de manera individualitzada.
 • Les factures que es mostren per defecte són les de l'any en curs. No obstant això, movent-te cap als costats de l'aplicació podràs veure totes les factures d'anys anteriors.
 • A la secció de les teves factures veuràs totes les factures de l'any amb el seu import corresponent i l'estat de facturació (pagada, pendent o pagament en curs). Fent-hi clic, podràs accedir a la factura detallada.
 • A més, pots enviar-te la factura en format .pdf per correu electrònic o per WhatsApp si ho necessites, fent clic al botó superior dret dins de cada factura.

5. Analitza el teu consum de llum des de l'aplicació d'Energía XXI

A la pestanya de menú "El meu consum" trobaràs totes les dades sobre el consum de llum d'una manera molt detallada.

Selecciona el contracte que t'interessi analitzar i prem el botó "Veure consum en detall". Se t'obrirà un món de possibilitats per conèixer la llum que gastes cada dia, cada hora i en cada període.


Apartat Detalls dels meus consums en l'app Mercat Regulat

Apartat Detalls dels meus consums en l'app Mercat Regulat
 • Primerament tria el període de facturació: per defecte es mostra el període actual, però prement la icona del calendari pots analitzar el consum de mesos o períodes de facturació anteriors.
 • Pestanya Dies: es mostra un gràfic de barres amb el consum diari. Fent clic en cadascun dels dies es poden veure els kWh consumits en cada horari (punta, plana i vall).
 • Pestanya Hores: a la icona del calendari selecciones el dia que vols analitzar per hores i se't mostrarà un gràfic de barres amb els kWh consumits cada hora del dia.
 • Pestanya Resum: et recomanem que sempre intentis donar un cop d'ull a la informació d'aquesta secció, ja que és un resum molt complet.

En primer lloc t'indiquem el nombre total de kWh consumits i, en un gràfic circular, quin percentatge pertany als horaris punta, plana o vall. També podràs veure l'import del consum en cadascun d'aquests horaris. A més, a sota trobaràs un resum del desglossament de la teva factura en termes de potència, energia, impostos i altres costos regulats. Conèixer en detall els teus hàbits de consum et pot ajudar a intentar optimitzar el consum d'energia i, en conseqüència, a estalviar en la factura de la llum.

6. Introduir les lectures del comptador del gas

Si bé en el cas de la llum pràcticament hi ha comptadors intel·ligents a cada casa, no sempre és el cas dels subministraments de gas.

Dins del menú de la pestanya "Lectures" pots introduir els valors que marca el teu comptador de gas per indicar el consum real.

7. Pagar factures pendents

D'entre totes les opcions que tens per pagar les factures d'Energía XXI l'aplicació mòbil pot ser una de les més immediates.

Prem l'opció "Pagaments en línia", dins del menú de l'aplicació d'Energía XXI. Se't mostrarà la llista de factures o pagaments pendents. Només cal que seleccionis el mètode de pagament que prefereixis i premis el botó per pagar.

8. Activa la factura digital

Si entres, des del menú, a l'apartat "Factura electrònica" se't mostrarà una llista amb el contracte o contractes i la possibilitat d'activar la factura digital per a cadascun.

Tot i que l'aplicació mòbil és una eina molt completa per consultar les factures i, al capdavall, és el mètode més còmode per fer-ho, pot ser que continuïs rebent la factura en paper.

Això pot passar perquè encara no has activat la factura digital i, per aquest motiu, estem obligats a enviar-te-la en paper. Activa la factura digital amb Energía XXI (url: factura digital) i oblida't del paper.

9. Contactar amb Energía XXI

No podia faltar a l'aplicació mòbil d'Energía XXI una secció de contacte. A “Contacta amb nosaltres” posem a la teva disposició totes les vies per contactar amb nosaltres i resoldre qualsevol dubte.

Apartat Contacta'ns en l'app Mercat Regulat
Apartat Contacta'ns en l'app Mercat Regulat
 • Localitzar oficines.
 • Adreça electrònica
 • Telèfon d'atenció al client
 • Telèfons per comunicar incidències.

Més informació sobre l'aplicació d'Energía XXI

Com et dèiem al principi, els nostres tres pilars fonamentals en el llançament de l'aplicació mòbil sempre han estat i seran la utilitat, la privacitat i la seguretat.

És per això que el nostre equip de desenvolupament treballa dia a dia per implementar les últimes millores tecnològiques a l'aplicació. A més, continuem implementant millores perquè els nostres clients puguin fer les gestions d'una manera més senzilla, còmoda i segura.

Qualsevol opinió sobre l'aplicació d'Energia XXI sempre serà benvinguda. Al cap i a la fi, la tecnologia avança, però els objectius no canvien. Oferir el millor servei i la millor qualitat als clients d'una de les millors companyies de llum i gas del mercat regulat o PVPC.

Comparteix l'app amb familiars i amics

Compartir App

Selecciona l'opció "Compartir" a la secció de "Configuració" de l'app perquè la coneguin els teus familiars i amics.