Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Com es pot desistir d'un contracte amb Energía XXI?

Desistir d'un contracte de llum o gas amb Energía XXI és possible, i es fa mitjançant un tràmit molt senzill i ràpid que podràs realitzar des del nostre web, a més de ser totalment gratuït.

Tant se val el motiu, qualsevol client té el dret de rescindir el contracte d'una tarifa de mercat regulat de llum i de gas amb Energía XXI al nostre lloc web, sempre que sigui dins del termini estipulat.

Què he de fer per desistir d'un contracte amb Energía XXI?

Per fer aquest tràmit correctament et mostrarem els passos a seguir, els terminis i el formulari que pots emplenar:

 1. Tens dret a desistir del teu contracte de llum o gas amb Energía XXI dins d'un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà 14 dies naturals després del dia de la creació del contracte.
 2. Podràs notificar-nos la teva decisió de rescindir el contracte per correu electrònic o correu postal, a través d'una carta que serveixi de declaració inequívoca de la teva petició.
 3. Per facilitar-te el procediment, posem a la teva disposició aquest formulari de desistiment, tot i que no és obligatori utilitzar-lo.

 4. Podràs enviar-nos la carta o el formulari a l'adreça atencionalcliente_exxi@energiaxxi.com o a l'apartat de correus ENERGÍA XXI SLU – Apartat 818, 08080 BARCELONA.
 5. Recorda que, per complir el termini de desistiment, n'hi ha prou que enviïs la carta o el formulari emplenat abans que venci el termini corresponent.

Quines dades són necessàries per emplenar el formulari de desistiment?

Caldrà aportar les dades personals  següents per fer efectiu el desistiment del contracte:

 • Data de signatura del contracte de la tarifa de mercat regulat de llum i de gas amb Energía XXI.
 • CUPS (codi universal del punt de subministrament).
 • Dades del titular del contracte: noms, cognoms, DNI, telèfon i adreça del domicili.

Les contractacions digitals, igual que els processos de desistiment, són còmodes, ràpides i senzilles a Energía XXI. Es poden realitzar des de qualsevol dispositiu. Només necessites tenir una connexió a Internet.

Què esperes per registrar-te a l'Àrea Client i descarregar l'aplicació d'Energía XXI?