Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Com registrar-te a l'Àrea Client d'Energía XXI

Registrar-te a l'Àrea Client d'Energía XXI et permet controlar les teves factures, conèixer el teu consum o comunicar incidències. T'expliquem tots els passos per registrar-te.

Registrar-te a Energía XXI a través del web

Entra en el formulari de registre.

Emplenar les dades del formulari de registre d'Energía XXI

 • Dades d'usuari: has de triar l'adreça electrònica i la contrasenya per a la teva Àrea Client.

  També pots marcar la casella perquè l'adreça electrònica sigui el teu nom d'usuari o bé triar un nom d'usuari alternatiu diferent de l'adreça.

  El botó "Validar usuari" serveix per saber si el nom d'usuari triat està disponible.

  L'últim punt en aquest pas serà llegir i acceptar la política de protecció de dades i marcar la casella "No soc un robot" (com a mecanisme de seguretat).

 • Dades d'identificació: per identificar-te necessitem certa informació personal per associar el teu usuari amb les teves dades de client.

  El primer és el tipus de document del titular del contracte amb Energía XXI (DNI/NIF, NIE, passaport o CIF) i el número de document.

  Per finalitzar aquest apartat tens dues maneres de verificar la identitat:

 • Confirmació del registre: quan hagis completat els passos anteriors t'enviarem un correu electrònic amb la confirmació del registre. A partir d'aquest moment ja podràs començar a gaudir de tots els avantatges de l'Àrea Client d'Energía XXI.

Registrar-te a Energía XXI a través de l'aplicació

1. Instal·lar l'aplicació Energía XXI

Pots descarregar-la tant des de l'App Store per a iOS com des de la Play Store per a mòbils Android:

2. Prem el botó "Registra't a Energía XXI"

Un cop registrat, el teu usuari i contrasenya per a l'Àrea Client seran els mateixos tant per entrar-hi des de l'aplicació mòbil com per entrar-hi des del web d'Energía XXI.

Una vez registrado, tu usuario y contraseña para el Área Cliente será el mismo tanto para entrar desde la app móvil como para entrar desde la web de Energía XXI.

Si ja estàs registrat, només cal que introdueixis el teu usuari i contrasenya.

3. Emplena el formulari de registre

 • Núm. de contracte: és el número que apareix a les factures d'Energía XXI, a la secció "Dades del contracte en vigor", dins l'apartat "Referència del contracte de subministrament".
 • Tipus de document: el tipus de document amb què el titular del contracte es va donar d'alta amb Energía XXI (NIF (DNI), targeta de residència (NIE) o passaport).
 • Núm. de contracte: número de document indicat al punt anterior.
 • Adreça electrònica: el teu nom d'usuari per utilitzar-lo cada vegada que entris a l'aplicació. Just a sota se't demana que confirmis l'adreça per a més seguretat.
 • Contrasenya: selecciona una contrasenya segura que combini números i lletres. Novament, a sota se't demana que confirmis la contrasenya.
 • Acceptar els termes legals i l'activació de la factura electrònica: per rebre la factura abans, en format digital i amb tota la informació detallada.

4. Enviar el registre

Una cop emplenat el formulari, prem "Enviar" per confirmar el registre a l'aplicació mòbil d'Energía XXI.

Des d'aquest mateix moment podràs començar a consultar totes les dades dels teus contractes i fer tota mena de gestions des del mòbil.

Reactivar el teu usuari de l'aplicació d'Energía XXI

En algunes situacions pot ser necessari reactivar l'usuari. Per exemple, si al seu dia et vas registrar però després no vas acceptar un canvi en les polítiques de protecció de dades o si vas canviar de companyia i ara has tornat a Energía XXI.

En aquests casos el teu usuari encara existeix i no cal fer tot el procés de registre sencer, sinó simplement reactivar-lo.

Per reactivar l'usuari el procés és molt més senzill. Ho pots fer a través de l'aplicació i només cal que introdueixis la teva adreça electrònica d'usuari i la contrasenya.

Si no recordes les dades del teu compte, pots demanar una nova contrasenya fent clic a "Has oblidat la contrasenya" a la pantalla d'inici de l'aplicació mòbil.