Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Nou servei de Videoatenció per a Clients d'Energía XXI

Des d’Energía XXI, seguim buscant noves formes de connectar amb tu per fer més fàcil la teva experiència amb nosaltres, i poder-te atendre davant de qualsevol qüestió, dubte o pregunta que ens hagis de fer. Per això hem posat en funcionament un nou servei de videoatenció en algunes oficines i punts de servei Energía XXI.

Nou servei de Videoatenció per a Clients d'Energía XXI

Des d’Energía XXI, seguim buscant noves formes de connectar amb tu per fer més fàcil la teva experiència amb nosaltres, i poder-te atendre davant de qualsevol qüestió, dubte o pregunta que ens hagis de fer.

Per això hem posat en funcionament un nou servei de videoatenció en algunes oficines i punts de servei Energía XXI.

Què és el servei de Videoatenció?

És una nova iniciativa d'Energía XXI per ajudar-te a través d'una videotrucada amb un dels nostres companys del punt de servei. Consisteix en una videotrucada en la qual podràs resoldre qualsevol dubte o gestió directament amb l'ajuda d'una persona que està a la teva disposició. És a dir, és com si fossis a la botiga, però sense moure't de casa.

Com funciona el servei de Videoatenció?

El servei de Videoatenció és simple i senzill per a tu. Després de sol·licitar la teva cita en vídeo, t'enviarem un enllaç en el qual hauràs de fer clic, amb la data i l'hora que has triat per tenir la teva videotrucada.

Quan arribi el dia i l'hora que vas triar, l'agent es connectarà i el tindràs a la teva total disposició per al que necessitis durant la cita.

Com sé si el meu punt d'atenció té Videoatenció?

És molt senzill: A la nostra pàgina d'oficines i punts de servei pots veure-ho fàcilment.

L'oficina apareixerà amb el logo d'oficina amb Videoatenció. Pots filtrar les oficines seleccionant el filtre "Videoatenció" i apareixeran al mapa les oficines que disposen d'aquesta opció.

Què he de fer per sol·licitar cita?

Només has de fer clic a "CITA PRÈVIA" i el sistema et demanarà que triïs l'opció que més t'interessi, entre cita prèvia i videoatenció.

Un cop seleccionada, segueix els passos i tria el teu horari i dia.

Rebràs un enllaç amb la sala en la qual rebràs la teva assistència. Quan arribi el dia i l'hora que vas triar, fes clic a l'enllaç i estarem esperant-te.

Com sé quines oficines tenen videoatenció?

Al final d'aquesta pàgina podràs trobar totes les Oficines Energía XXI i PDS que disposen de servei de videoatenció a la teva zona.

Oficines amb Videoatenció

Oficines d'atenció al client d'Energía XXI

Punts de servei d'Energía XXI

Balears

Eivissa
Inca
Mahón
Manacor
Palma de Mallorca

Canàries

Adeje
Granadilla de Abona
Las Palmas de Gran Canaria
Puerto de la Cruz
Santa Lucía

Madrid

Madrid

País Basc

Bilbao

Valencia

València