Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
 • CAT
 • EN
 • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Com pagar les factures d'Energia XXI

Si vols pagar una factura, la manera més ràpida i còmoda és des de la teva Àrea de Client. És gratuït, segur i ho pots fer amb qualsevol targeta de qualsevol banc.

També pots pagar les factures de moltes altres maneres, com ara des de l'aplicació mòbil. T'expliquem totes les opcions que tens a la teva disposició per estar al corrent de pagament de les factures de llum o gas amb Energía XXI.

Com pots pagar en línia la teva factura d'Energía XXI

Per pagar les factures de llum o gas a través del web, primer has d'haver seguit els passos per registrar-te a l'Àrea de client d'Energía XXI.

1. Entra a la teva Àrea de Client

Entra al web d'Energía XXI des de qualsevol dispositiu i accedeix a l'Àrea de Client. Té una icona d'usuari i es troba a la part superior dreta de la pantalla.

2. Selecciona l'opció "Les meves factures"

Al menú superior, trobaràs la pestanya "Les meves factures". En aquesta secció pots consultar si tens factures pendents de pagament.

3. Prem el botó "Pagar ara"

A l'apartat "Estat" de cada factura es pot veure si està pagada, pendent de pagament o amb avís d'impagament. Si no està pagada, veuràs un botó taronja per pagar la factura en línia.

4. Selecciona el mètode de pagament i confirma-ho

En fer clic al botó "Pagar ara" es mostrarà una finestra en la qual podràs pagar la factura d'Energía XX en línia. Selecciona el mètode de pagament i fes clic al botó blau "Confirmar pagament".

El pagament en línia de les factures de llum o gas d'Energía XXI és totalment segur. T'apareixerà la confirmació tan bon punt hagis pagat amb un mètode vàlid.

Domiciliar el pagament de les factures d'Energía XXI

Tenir la factura domiciliada és la manera més còmoda de gestionar la teva energia. No t'hauràs de preocupar de res. Només ens has de facilitar el número de compte bancari i totes les factures s'emetran, s'organitzaran i es cobraran automàticament.

Pagar les factures amb el mòbil

Per facilitar-te les coses, disposem d'una aplicació mòbil amb la qual podràs fer tot tipus de gestions i consultes. Com ara pagar les factures pendents:

1. Descarrega l'app i accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya

L'app d'Energía XXI està disponible tant per a mòbils iPhone com Android. Quan l'obris et demanarà un nom d'usuari i una contrasenya, que seran els mateixos que utilitzes per a la teva Àrea de Client del web.

2. Al menú, selecciona l'opció "Pagaments en línia"

En aquesta opció de l'aplicació se't mostraran els pagaments pendents de factures d'Energía XXI. Si no tens cap pagament pendent, apareixerà el missatge "Actualment no tens cap factura pendent de pagament".

Si tens alguna factura pendent, només cal que la seleccionis i premis "Continuar".

3. Selecciona un mètode de pagament

A "Els meus mitjans de pagament" pots seleccionar com vols pagar la factura pendent.

Per defecte, es marca el mètode de pagament habitual o preferit. També pots seleccionar una altra targeta de crèdit que hagis emmagatzemat a l'aplicació o, fins i tot, afegir-n'hi una de nova.

Un cop seleccionis com vols pagar la factura, fes clic a "Pagar" i se t'indicarà l'import exacte del pagament.

Igual que si pagues les factures en línia des del web d'Energía XXI, un cop hagis completat el pagament se't mostrarà un missatge de confirmació.

Altres maneres de pagar la teva factura d'Energía XXI

 • Domiciliar la teva factura: el més habitual i senzill. Ens dónes el teu número de compte i cada factura t'arribarà automàticament i sense que hagis de preocupar-te de res més. Si t'interessa, pots canviar el teu número de compte domiciliat.
 • App mòbil: a l'app d'Energía XXI hi ha una pestanya en la qual es llisten les factures pendents de pagament. S'hi accedeix a través de Gestions – Pagar factures pendents.
 • Codi QR: en cada factura en paper hi ha imprès un codi QR que pots escanejar amb el teu mòbil per arribar directament a una pàgina en la qual podràs pagar aquesta factura.
 • Xarxa de punts autoritzats: Energía XXI vol fer-t'ho cada cop més fàcil i còmode. Per tant, ara podràs pagar les factures pendents als punts i establiments autoritzats. Tan senzill com quan pagues qualsevol de les teves compres.

  Actualment està disponible als estancs adherits de més de 4.000 localitats a tot Espanya i pots trobar el punt més proper al cercador de Logista Payments. Cerca l'identificatiu de punt autoritzat, per pagar la teva factura d'Energía XXI, a l'entrada de l'establiment.

  Segell Payments Segell Payments

  *Mitjançant aquest pagament s'aplicarà una comissió de 0,70 €.

 • Caixers de BBVA (introduint el teu DNI, no cal tenir la factura física).
 • Caixers de Caixa (necessitaràs la factura).
 • Oficines de Correus: indicant el teu DNI, no et cal la factura física (el cost pel pagament és de 1€).
 • Telèfon: trucant al 800 76 03 33 i indicant que vols pagar una factura. Et demanaran les dades de la factura a pagar i també les de la targeta bancària amb la qual vols fer el pagament.
 • Altres bancs: També pots realitzar el pagament en oficines i caixers de Santander, Caixes rurals adherides, Cajamar, Cajasur, Unicaja i oficines de Bankinter.

Com pots saber quant pagaràs la propera vegada

Si actives la factura digital, coneixeràs exactament l'import i els conceptes de la propera factura. I ho sabràs una setmana abans del que tardava el carter a portar-te la factura en paper… i molt abans que el banc te la cobri.

Com pots saber si una factura està pagada

Per consultar totes les factures i veure'n l'estat (Pagada / Pendent de pagament), només cal que vagis a la teva Àrea Privada de Client i premis "Factures", al menú superior. Si no has iniciat la sessió, caldrà que ho facis:

Problemes per pagar la factura

Si per motius econòmics tens dificultats per pagar la factura, consulta la informació sobre el Bo Social amb Energía XXI.