Aquesta versió de no és compatible.

Els navegadors no compatibles, a més d’impedir que puguis utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina, són més lents i suposen un risc per a la teva seguretat.

Et recomanem que actualitzis la versió de navegador ara o que accedeixis a la pàgina amb un altre navegador .

Anar a(CA)
  • CAT
  • EN
  • ES

Endesa - Llum, gas, persones

Com pots consultar l'estat de la teva sol·licitud

Energía XXI posa a la teva disposició un nou servei perquè puguis consultar l'estat de la sol·licitud de Bo Social.

Amb el nou servei d'Energía XXI, podràs consultar en uns quants passos l'estat de la teva sol·licitud de Bo Social.

Per consultar l'estat de la sol·licitud, a més del teu DNI/NIF, només necessites saber el CUPS del contracte de llum per al qual has sol·licitat el Bo Social. Pots trobar el CUPS a la factura elèctrica, a la secció "Dades del contracte", al final de la columna dreta, tal com es mostra a la imatge de sota.

Imatge on s'indica on és el CUPS

Per consultar l'estat en què es troba la sol·licitud, accedeix al formulari de consulta en línia que hem habilitat i introdueix les dades indicades.

Estats de la sol·licitud

A continuació t'expliquem algunes qüestions importants sobre els possibles estats de la sol·licitud del Bo Social.

Bo Social assignat

Si l'estat de la sol·licitud consta com a "Assignat", vol dir que se t'ha concedit el Bo Social i que gaudiràs del descompte en la factura d'electricitat a partir de la data establerta legalment, d'acord amb els criteris estipulats en el Reial Decret 897/2017.

A més, podràs consultar la informació sobre el grau de vulnerabilitat que se t'ha reconegut (consumidor vulnerable o consumidor vulnerable greu).

També podràs veure la data en què caduca l'ajuda. Amb aquesta última dada, podràs planificar amb antelació quan has de sol·licitar la renovació de l'ajuda.

Documentació incompleta o incorrecta

Aquest estat indica que, després de revisar la sol·licitud, falta documentació per aportar o bé la documentació que s'ha aportat no és l'estipulada d'acord amb la normativa.

Aquest fet es comunica a l'interessat per carta. Si encara no has rebut la comunicació per escrit, no et preocupis: aviat rebràs informació sobre quin error s'ha detectat a la documentació i com es pot corregir la incidència.

En qualsevol cas, sempre et pots posar en contacte amb Energía XXI per obtenir-ne més informació.

Bo Social no assignat

En aquest cas, després de revisar la sol·licitud, s'ha comprovat que no es compleixen els requisits necessaris per ser beneficiari del Bo Social, no s'ha aportat la documentació necessària o requerida, la sol·licitud s'ha presentat fora de termini o ha estat impossible fer el càlcul. Els motius de la denegació es detallaran per escrit i rebràs una carta amb la informació pertinent.

Si necessites més informació sobre el motiu de la denegació o si no estàs d'acord amb la resolució, et pots posar en contacte amb Energía XXI.